- Camperture

Gå til indhold

Hoved menu:

Nye træf/ture

  Velkommen til Campertures årsoversigt 2021Hold øje med siden der kan forekomme ændringer Rigtig god fornøjelse Vi ses 

Camperture 2021
1:
Påsketur: ??
2:

3:
Tjekkiet: 22. august til 1. september: Her har vi, som vi plejer, lavet en dejlig tur til et af de skønne områder i Tjekkiet, og selvfølgelig et besøg i den flotte by Prag. Det er et dejligt og billigt land at besøge, så absolut noget der må prøves.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture")
4:
Sverige – Norge – Sverige: 26. juni til 12. juli 2021: Her skal vi prøve en ny måde at være på tur sammen. Vi kører i små grupper og har en eller to overnatning i naturen, (netop i disse lande er der enormt mange skønne pladser, hvor vi gratis kan overnatte) og de andre dage bor vi alle på Camping- / Stellpladser, fordelt på turen. Vi skal være på 4 forskellige pladser. De 3 første pladser er med 2 overnatninger, og den sidste i Stockholm med 3 overnatninger. Der er på turen lavet nogle fællesspisninger og udflugter.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture").
5:
Rosenfestival: 6. august til 9. august: Her vil vi, som vi plejer, samles om fredagen på havnen i Bogense, hvor der er reserveret plads til os. Her er der så lagt op til hyggeligt samvær, fællesspisning og besøg i den flot rosenpyntede by, hvor der både lørdag og søndag er mange aktiviteter at se på.
(Program og priser under "Nye træf/ture" - "Rosenfestival")
6:
Italien fra 17/09 til 25/09: Tur til Napoli på 9 dage. Her vil der blive lavet flere ture og udflugter til steder, der bør besøges, ligesom vi skal smage på den lokale mad. Ligeledes vil der være en foreslået kørselsrute derned, den bliver gennemTyskland - Østrig, østkysten af Italien på tværs mod vest til Napoli, og hjemturen langs vestkysten af Italien gennem Schweiz,  Frankrig og Tyskland.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture" - "Napoli").
7:
Sommertur 2021  ??
8:
Frankrig/Alsace - Tur 1: Ankomst 4. oktober afrejse 13. oktober: I år går efterårets vintur til et af Europas største vinlande. Vi skal være på en campingplads midt i Alsace, som drives af en fransk mand og hans danske kone.  De vil arrangere ture og udflugter for os, og også her skal vi smage de lokale retter.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture" - "Frankrig/Alsace")
9:
Frankrig/Alsace - Tur 2: Ankomst 13. oktober afrejse 22. oktober: I år går efterårets vintur til et af Europas største vinlande. Vi skal være på en campingplads midt i Alsace, som drives af en fransk mand og hans danske kone.  De vil arrangere ture og udflugter for os, og også her skal vi smage de lokale retter.
(Progr
11:
12:

Udskriv
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu