- Camperture

Gå til indhold

Hoved menu:

Info 2020

Velkommen til Campertures årsoversigt 2020 Hold øje med siden der vil forekomme ændringer Rigtig god fornøjelse Vi ses

Camperture 2020
1:
Påsketur: 9. til 13. april: Her besøger vi Langeland - Tåsinge - Thurø - Sydfyn - Ærø og Strynø.
Det meste er med bus. Strynø er dog på cykel. Der er forplejning, entré, bus og færge med i prisen.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture")
2:
Lolland: 24. til 26. april: Her samles vi på Vestenskov gl. skole til nogle hyggelige dage. Der er adgang til lokaler i hele perioden, og vi sørger for morgenbrød og    3-retters menu, samt bustur rundt til nogle lokale attraktioner lørdag.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture")
3:
Tjekkiet: 24. maj til 3. april: Her har vi, som vi plejer, lavet en dejlig tur til et af de skønne områder i Tjekkiet, og selvfølgelig et besøg i den flotte by Prag. Det er et dejligt og billigt land at besøge, så absolut noget der må prøves.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture")

forsøges  2021
4:
Sverige – Norge – Sverige: 19. juni til 5. juli 2021: Her skal vi prøve en ny måde at være på tur sammen. Vi kører i små grupper og har en eller to overnatning i naturen, (netop i disse lande er der enormt mange skønne pladser, hvor vi gratis kan overnatte) og de andre dage bor vi alle på Camping- / Stellpladser, fordelt på turen. Vi skal være på 4 forskellige pladser. De 3 første pladser er med 2 overnatninger, og den sidste i Stockholm med 3 overnatninger. Der er på turen lavet nogle fællesspisninger og udflugter.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture")
5:
Rosenfestival: 31. juli til 2. august: Her vil vi, som vi plejer, samles om fredagen på havnen i Bogense, hvor der er reserveret plads til os. Her er der så lagt op til hyggeligt samvær, fællesspisning og besøg i den flot rosenpyntede by, hvor der både lørdag og søndag er mange aktiviteter at se på.
(Program og priser under "Nye træf/ture" - "Rosenfestival")
6:
Italien fra 11/09 til 19/09: Her arbejdes der på at lave en tur til Napoli på 9 dage. Her vil der blive lavet flere ture og udflugter til steder, der bør besøges, ligesom vi skal smage på den lokale mad. Ligeledes vil der være en foreslået kørselsrute derned, den bliver gennemTyskland - Østrig, østkysten af Italien på tværs mod vest til Napoli, og hjemturen langs vestkysten af Italien gennem Schweiz,  Frankrig og Tyskland.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture" - "Napoli")
Forsøges flyttet til ca. samme periode i 2021
7:
Sommertur 2020: Fredag den 24. juli til søndag den 2. august.
Meget af det, vi har haft planlagt i 2020, er blevet aflyst på grund af den krise hele verden er igennem. Alligevel prøver vi nu at lave en sommertur i Danmark. Turen er selvfølgelig tilrettelagt, så vi kan holde god afstand, og i værste fald parkere og sidde i grupper af 10 personer, og turen bliver kun gennemført, hvis myndighederne giver grønt lys for sådanne arrangementer.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture" - "Sommertur")
8:
Frankrig/Alsace: Ankomst 5. oktober afrejse 14. oktober: I år går efterårets vintur til et af Europas største vinlande. Vi skal være på en campingplads midt i Alsace, som drives af en fransk mand og hans danske kone.  De vil arrangere ture og udflugter for os, og også her skal vi smage de lokale retter.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture" - "Frankrig/Alsace")

Forsøges flyttet til 2021
9:Vildttræf: 30. oktober til 1. november: Her samles vi atter ved Otterup Jagtforening, hvor vi har deres dejlige lokaler alle 3 dage. Her vil jægerne lørdag lave en stor menu af efterårets former for vildt tilberedt af de lokale jægere.
(Program, priser og tilmelding se under "Nye træf/ture" - "Vildttræf")

Udskriv
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu